Lunch menu

Thursday, 19 October

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Stekt panerad rödspätta

    med dansk remouladsås, citron och kokt potatis

  • Lasagne al forno

    med lök- och tomatragu samt riven ost

  • Gratinerad broccoli

    serveras med sotad palsternacka och morot

  • Krämig sallad på potatis, dijon och purjo

    toppad med rostbiff och kronhjärtan

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-fajita (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • Mustig ungersk gulaschsoppa

    toppad med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • Halstrad färsk laxfilé

    toppad med fänkålsallad, serveras med kall romsås, kokt potatis & citron

  • Veg

    indisk green gram curry

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Indisk

    punjabi chicken masala, serveras med ris & raita

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

  • Asiatisk lunchbuffé

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Broccolisoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Gravad lax

    med dillstuvad potatis

  • Veg

    Ärt/Broccolisoppa samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

Restaurang Matkultur

  • Högrev med ragu

    på spetskål rödlök och äpple samt rödvinssås

  • Veckans kött

    Oxkind med potatis och svartkålsterrine samt savoykål i två serveringar och äppelsky

  • Veckans under ytan

    Lättrimmad torsk med citronemullsion och dillslungade rotfrukter

  • Veckans veg

    Bakad blomkål med kaprishollandaise och potatisterrine

  • Fiskgryta

    med kokt potatis och aioli

  • Veckans veg

    Ugnsrostad jordärtsskocka med trattkantareller och spetskål

  • Veckans veg

    Bakade betor med pumpapuré och rostade pumpafrön

Thursday, October 19