Lunch menu

Friday, 20 October

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Saffransdoftande fiskgryta

    med creme fraiche, kräftstjärtar och potatis

  • Husets kycklingburgare

    med bröd, limeaioli, rödlök och klyftpotatis

  • Grönsaksfylld vårrulle

    med limeaioli och jasminris

  • Krämig sallad på potatis, dijon och purjo

    toppad med rostbiff och kronhjärtan

Restaurang Chili & Lime

  • Pepparöverbakad fläskfilé

    med cognacsås, serveras med ugnsgrillad tomathalva & stekt potatis

  • Ugnsgrillad färsk laxfilé

    med kall romsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indiskt

    punjabi chicken masala, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk green gram curry

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Rostbiff med örtpesto

    samt potatisgratäng & pepparsås

  • Tacobuffé

    med tillbehör

  • Veg

    Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör

  • Wok

    Kyckling med färsk ingefära & vitlök

  • Pasta

    med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pulled chili burger

    med avocadoslaw och pepparrrostad potatis

  • Veckans kött

    Oxkind med potatis och svartkålsterrine samt savoykål i två serveringar och äppelsky

  • Veckans under ytan

    Lättrimmad torsk med citronemullsion och dillslungade rotfrukter

  • Veckans veg

    Bakad blomkål med kaprishollandaise och potatisterrine

  • Biff Rydberg
  • Veckans veg

    Ugnsrostad jordärtsskocka med trattkantareller och spetskål

  • Veckans veg

    Bakade betor med pumpapuré och rostade pumpafrön

Friday, October 20