Lunch menu

Wednesday, 18 October

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad Paprikasoppa

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Gratinerad sejrygg

    med hummersås, smörkokta rotsaker och potatisstomp

  • Ostpanerad fläskschnitzel

    med paprikasky samt purjolökspotatis

  • Stekt kidneybönbiff

    med ruccolacreme och purjolökspotatis

  • Krämig sallad på potatis, dijon och purjo

    toppad med rostbiff och kronhjärtan

Restaurang Chili & Lime

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    stekt panerad rödspättafilé med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    malabari chicken curry, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk kurma curry

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare

    med potatismos, gräddsås, lingon & ärtor

  • Kyckling Faijtas

    med ris, tortilla, nachos & guaqemole

  • Veg

    Grönsaks Faijtas med ris, tortilla, nachos & guacamole

  • Wok

    Strimlad biff med lök & cashewnötter

  • Pasta

    Spaghetti Carbonara (bacon)

Restaurang Matkultur

  • Plockad bog

    med persiljestompade rotfrukter och senapsky

  • Veckans kött

    Oxkind med potatis och svartkålsterrine samt savoykål i två serveringar och äppelsky

  • Veckans under ytan

    Lättrimmad torsk med citronemullsion och dillslungade rotfrukter

  • Veckans veg

    Bakad blomkål med kaprishollandaise och potatisterrine

  • Moussaka
  • Veckans veg

    Ugnsrostad jordärtsskocka med trattkantareller och spetskål

  • Veckans veg

    Bakade betor med pumpapuré och rostade pumpafrön

Wednesday, October 18