Lunch menu

Tuesday, 17 October

Brödernas kök

  • Soppa

    Fisksoppa som det behagar kocken

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Limebakad alaskafilé

    med kall romsås samt grönsaksbulgur

  • Biff Lindström

    med knäckig gräddsås, saltad gurka och stekt potatis

  • Mustig gryta på linser och smörbönor

    serveras med grönsaksbulgur

  • Krämig sallad på potatis, dijon och purjo

    toppad med rostbiff och kronhjärtan

Restaurang Chili & Lime

  • raggmunk med svenskt fläsk & lingon
  • stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    stekt panerad rödspättafilé med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    malabari chicken curry, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk kurma curry

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Boeuf Bourguignon

    med ris

  • Bräckt laxfilé

    med stuvad bladspenat & grilltomat

  • Veg

    Ostpanerad quorn med stuvad bladspenat & grilltomat

  • Wok

    Kyckling fräst i sesamolja, vitlök & chili

  • Pasta

    med strimlad rostbiff & ädelost

Restaurang Matkultur

  • Bengans Kålpudding med rårörda lingon och gräddsky

    samt kokt amandine

  • Veckans kött

    Oxkind med potatis och svartkålsterrine samt savoykål i två serveringar och äppelsky

  • Veckans under ytan

    Lättrimmad torsk med citronemullsion och dillslungade rotfrukter

  • Veckans veg

    Bakad blomkål med kaprishollandaise och potatisterrine

  • Ångad Kolja

    med Skagen och kokt potatis

  • Veckans veg

    Ugnsrostad jordärtsskocka med trattkantareller och spetskål

  • Veckans veg

    Bakade betor med pumpapuré och rostade pumpafrön

Tuesday, October 17