Lunch menu

Monday, 16 October

Brödernas kök

  • Soppa

    Blomkålsoppa toppad med knaperstekt bacon

  • Sallad

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Ångad torsk

    med rotsaksjulienne, vitvinssås och dillkokt potatis

  • Ugnstekt fläskläggklubba

    med mangosalsa, äppelsky och klyftpotatis

  • Pasta

    med soltorkad tomat, paprika, zucchini och oliver

  • Krämig sallad på potatis, dijon och purjo

    toppad med rostbiff och kronhjärtan

Restaurang Chili & Lime

  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    stekt panerad rödspättafilé med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    malabari chicken curry, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk kurma curry

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé

    med västkuströra

  • Indisk kycklinggryta

    med basmatiris, raita & naanbröd

  • Veg

    Indisk grönsaksgryta med basmatiris, raita & naanbröd

  • Wok

    Fläskfilé med green curry & cocosmjölk

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

Restaurang Matkultur

  • Kycklingfile

    med citrus och rödkålsslaw samt rostade höstgrönsaker

  • Veckans kött

    Oxkind med potatis och svartkålsterrine samt savoykål i två serveringar och äppelsky

  • Veckans under ytan

    Lättrimmad torsk med citronemullsion och dillslungade rotfrukter

  • Veckans veg

    Bakad blomkål med kaprishollandaise och potatisterrine

  • Kalops
  • Veckans veg

    Ugnsrostad jordärtsskocka med trattkantareller och spetskål

  • Veckans veg

    Bakade betor med pumpapuré och rostade pumpafrön

Monday, October 16