Lunch menu

Thursday, 12 October

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Fröpanerad kapkummel

    med skagensås, citron samt dillpotatis

  • Biff Stroganoff

    med smetana och rispilaff

  • Gratinerad blomkål toppad med rotsaksjulienne

    samt grönt ris

  • Pastasallad

    med salami, picklad lök, melon samt rostad vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • Kantarellsoppa toppad

    med knaperstekt bacon, samt pannkakor med sylt & grädde

  • Honungsglacerad kycklingfilé

    med coleslaw & klyftpotatis

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    stekt panerad koljafilé, med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    butter chicken, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk indisk mixed beans thoran

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Thaisoppa

    med strimlad kyckling samt pannkakor med sylt & grädde

  • Chevre-& honungsgratinerad kycklingfilé

    m rotfruktsgratäng & örtsås

  • Veg

    Ärtsoppa samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Pasta

    med fläskfilé & kantareller i krämig ostsås

Restaurang Matkultur

  • Hjortkalops

    med pepparrotspicklade betor och potatispure

  • Veckans kött

    "Rydberg" på nattbakad högrev med senapscreme och smörstekt lök

  • Veckans under ytan

    Halstrad kummel med varm gubbröra på brynt smör och kokt amandine

  • Veckans vegetariska

    Pumparisotto med friterade blad och skottt samt rostade solrosfrön

Scandic Väst

  • Honungsglaserad fläsklägg

    serveras med rostad potatis & tomatsalsa

  • Fiskgryta med räkor

    serveras med kokt potatis & aioli

  • Vegetarisk wok
Thursday, October 12