Lunch menu

Wednesday, 11 October

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad Paprikasoppa

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Grovsaltbakad hokifilé

    med örtolja samt kräftstuvad potatis

  • Skomakarlåda

    (fläskytterfilé, bacon, rödvinssky och potatispuré)

  • Pankopanerad selleri

    med citronkesella och potatispuré

  • Pastasallad

    med salami, picklad lök, melon samt rostad vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Italiensk färsbiff (fylld med mozzarella)

    med örtgräddsås & lingon, serveras med vitlöksrostad potatis

  • Hemlagad pytt i panna

    serveras med stekt ägg & inlagda rödbetor

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Sprödbakad torskfilé

    med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    pepper masala chicken, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk green beans thoran

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Helstekt fläskytterfilé

    med pepparsås och baconbrynta haricot verts

  • Sesambakad laxfilé

    med wokade grönsaker samt chili-& ingefäracreme

  • Veg

    Sesambakad aubergine med wokade grönsaker samt chili- & ingefäracreme

  • Wok

    Kyckling med cocosmjölk & chili

  • Pasta

    Linguine med strimlad salami, kyckling & mozzarella

Restaurang Matkultur

  • Lammfärsbiff

    med ragu på grillade grönsaker och tomat

  • Veckans kött

    "Rydberg" på nattbakad högrev med senapscreme och smörstekt lök

  • Veckans under ytan

    Halstrad kummel med varm gubbröra på brynt smör och kokt amandine

  • Veckans vegetariska

    Pumparisotto med friterade blad och skottt samt rostade solrosfrön

Scandic Väst

  • Biff a la lindström

    serveras med kokt potatis & gräddsås

  • Kokt torsk

    serveras med äggsås & potatisstomp

  • Vegetarisk lasagne
Wednesday, October 11