Lunch menu

Tuesday, 10 October

Brödernas kök

  • Soppa

    Fisksoppa som det behagar kocken

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Paprikatoppad sejfilé

    med grön ärtpuré och smörad potatis

  • Ostfylld nötfärsbiff

    med tomat- och basilikasalsa samt pestopotatis

  • Rostad zuccini

    med pestopotatis och tomat- och basilikasalsa

  • Pastasallad

    med salami, picklad lök, melon samt rostad vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med svenskt fläsk & lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås & kokt potatis

  • Tagliatelle

    med strimlad kycklingfilé, chili, lime & rostad vitlökssås

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    sprödbakad torskfilé med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    pepper masala chicken, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk green beans thoran

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kålpudding

    med gräddsås & lingon

  • Ostpanerad schnitzel "Piccata"

    med tomatsås & ris/stekt potatis

  • Veg

    Ostpanerad zucchini med tomatsås & ris/stekt potatis

  • Wok

    Kyckling med chili, vitlök & cashewnötter

  • Pasta

    Tortellinigratäng med ädelost & strimlad skinka

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad karre

    med rostad vitlökssky och citronyoghurt och bakade rotfrukter

  • Veckans kött

    "Rydberg" på nattbakad högrev med senapscreme och smörstekt lök

  • Veckans under ytan

    Halstrad kummel med varm gubbröra på brynt smör och kokt amandine

  • Veckans vegetariska

    Pumparisotto med friterade blad och skottt samt rostade solrosfrön

Scandic Väst

  • Raggmunk

    med stekt fläsk & lingonsylt

  • Smörstekt sej

    serveras med kokt potatis & limekräm

  • Pasta

    med svampsås

Tuesday, October 10