Lunch menu

Monday, 9 October

Brödernas kök

  • Soppa

    Blomkålsoppa toppad med knaperstekt bacon

  • Sallad

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Torskfilé på provencalegrönsaker

    med myntayoghurt och örtrostad potatis

  • Rosmarinstekt kycklingfilé

    med citron- och pepparreduktion och spenatrisotto

  • Morotsbiff

    med myntayoghurt och spenatrisotto

  • Pastasallad

    med salami, picklad lök, melon samt rostad vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Skomakarlåda (svensk fläskytterfilé)

    med bacon, rödvinssås & potatismos

  • Kalops

    serveras med inlagda rödbetor & kokt potatis

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    sprödbakad torskfilé med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    pepper masala chicken, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk green beans thoran

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummel

    med skagenröra

  • Ugnsgratinerad falukorv

    med potatismos

  • Veg

    Feta-& grönsaksfylld paprika med potatismos

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

Restaurang Matkultur

  • Tomat och olivbakad kyckling

    med spenatrisotto

  • Veckans kött

    "Rydberg" på nattbakad högrev med senapscreme och smörstekt lök

  • Veckans under ytan

    Halstrad kummel med varm gubbröra på brynt smör och kokt amandine

  • Veckans vegetariska

    Pumparisotto med friterade blad och skottt samt rostade solrosfrön

Scandic Väst

  • Grillbuffé

    revben, fläskfilé, bratwurst, chorizo med klyft potatis & BBQ-sås

  • Ugnstekt lax

    kokt potatis & vitvinssås

  • Böngryta

    med ris

Monday, October 9