Lunch menu

Friday, 13 October

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Krämig pasta

    med lök och ruccola, toppad med rökt lax och pepparrot

  • Kalvfärsbiff

    med gräddkokta kantareller, rårörda lingon och råstekt potatis

  • Ricotta- och spenat tortellini

    med tomat- och aubergineragu och riven ost

  • Pastasallad

    med salami, picklad lök, melon samt rostad vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Grillad black angus-entrecôte

    med portvinssås, serveras med potatisgratäng

  • Ugnsgrillad laxfilé med kall örtsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Indisk

    butter chicken, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk indisk mixed beans thoran

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff

    med tryffelaioli, karamelliserad lök & vitlökspotatis

  • Fiskgratäng

    med räkor, dill & vitt vin

  • Veg

    Grönsakswok med strimlad quorn, cocosmjölk & curry

  • Wok

    Kyckling med curry & cocosmjöllk

  • Pasta

    Cassarecce med Cajunräkor

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Fläskfile med gorgonzolasås

    och hasselbackspotatis samt lökfrästa bönor

  • Veckans kött

    "Rydberg" på nattbakad högrev med senapscreme och smörstekt lök

  • Veckans under ytan

    Halstrad kummel med varm gubbröra på brynt smör och kokt amandine

  • Veckans vegetariska

    Pumparisotto med friterade blad och skottt samt rostade solrosfrön

Scandic Väst

  • Grillad majskyckling

    serveras med rostade rotfrukter & rödvinssky

  • Krämig fisk & skaldjursgryta

    serveras med pasta

  • Svamprisotto
Friday, October 13