Lunch menu

Wednesday, 4 October

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad Paprikasoppa

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Smörstekt alaskafilé

    med rödbetor, kapris, skirat smör samt potatispuré

  • Grillad cajunrubbad fläskkarré

    med vitlökssky, oreganobakade tomater och klyftpotatis

  • Ost- och broccolipaj

    med sallad på zuccini, äpple och blekselleri

  • Chilistekt kyckling

    på bädd av bulgur, kikärtor och linser samt limecreme

Restaurang Chili & Lime

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    stekt panerad rödspättafilé med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    nadan kozhi curry, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk green grams with potato

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Fisk &-skaldjursgryta "Bouillabaisse" med ris & aioli
  • Veg

    Grönsakswok med chili & cocosmjölk samt ris

  • Wok

    Kyckling med cocosmjölk & chili

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

  • Viltfärsbiff

    med portvinstuvade champinjoner, potatismos & lingon

Restaurang Matkultur

  • Pulled Beef

    med rostad majscreme och bakad sötpotatis

  • Veckans kött

    Pluma från utegris med gräddglaserade rotfrukter och kryddsky

  • Veckans under ytan

    Sejfile med ragu på belugalinser bakade tomater och grönsaker serveras med rökt musselgräddsås

  • Veckans vegetariska

    Stekt Halloumi med ljummen sallad på rostade betor och amandinepotatis samt kaprisaioli

Wednesday, October 4