Lunch menu

Tuesday, 3 October

Brödernas kök

  • Soppa

    Fisksoppa som det behagar kocken

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Ugnsbakad torskfilé

    med gräddkokta rotsaker samt örtstompad potatis

  • Pannbiff

    med confitterad lök, skysås, rårörda lingon och stekt potatis

  • Morotsråraka

    med palsternacka, lingon och keso

  • Chilistekt kyckling

    på bädd av bulgur, kikärtor och linser samt limecreme

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med svenskt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Krämig fläskfilépasta med färska champinjoner & pesto
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    stekt panerad rödspättafilé med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    nadan kozhi curry, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk green grams with potato

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Chili con carne

    av högrev med ris, tortilla & nachos

  • Parmesangratinerad laxfilé

    med oliv-& tomatcreme samt broccoli

  • Veg

    Grönsakschili med quornfärs samt ris, tortilla & nachos

  • Wok

    Fläskfilé fräst i sesamolja & vitlök

  • Pasta

    Pastagratäng "Rigatoni" med skinka, ost & tomat

Restaurang Matkultur

  • Grillad pastramikotlett

    med chilibea och rostade grönsaker

  • Veckans ktöt

    Pluma från utegris med gräddglaserade rotfrukter och kryddsky

  • Veckans under ytan

    Sejfile med ragu på belugalinser bakade tomater och grönsaker serveras med rökt musselgräddsås

  • Veckans vegetariska

    Stekt Halloumi med ljummen sallad på rostade betor och amandinepotatis samt kaprisaioli

Tuesday, October 3