Lunch menu

Monday, 2 October

Brödernas kök

  • Soppa

    Blomkålsoppa toppad med knaperstekt bacon

  • Sallad

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Champinjongratinerad sej

    med blomkålspuré, rostad morot och citronpotatis

  • Pasta

    med skinka, lök och spenat, toppad med mozarella och soltorkad tomat

  • Vegetarisk pasta

    med zuccini, paprika, lök och grädde, toppad med ost

  • Chilistekt kyckling

    på bädd av bulgur, kikärtor och linser samt limecreme

Restaurang Chili & Lime

  • Grillad svensk rostbiff med rödvinssky

    serveras med lättfrästa haricots verts & potatisgratäng

  • Krämig kycklinggryta

    med soltorkade tomater, oliver & färsk basilika, serveras med ris

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    stekt panerad rödspättafilé med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    nadan kozhi curry, serveras med ris & raita

  • Veg

    indisk green grams with potato

  • Veg

    wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Kreolsk fläskfilégryta med ölkorv & oliver samt ris
  • Veg

    Raggmunk med lingonkeso

  • Wok

    Kyckling med thai basilika & ingefära

  • Pasta

    med räkor & kräftstjärtar i dillsås

Restaurang Matkultur

  • Viltfärsbiff

    med timjansgräddsås och potatispure

  • Veckans kött

    Pluma från utegris med gräddglaserade rotfrukter och kryddsky

  • Veckans under ytan

    Sejfile med ragu på belugalinser bakade tomater och grönsaker serveras med rökt musselgräddsås

  • Veckans vegetariska

    Stekt Halloumi med ljummen sallad på rostade betor och amandinepotatis samt kaprisaioli

Monday, October 2