Lunch menu

Monday, 21 August

Brödernas kök

  • Soppa

    Kycklingsoppa med rotfrukter

  • Sallad

    Chevréost med rostad sötpotatis, rödbetor och valnötter

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Gräddig fiskgryta med smak av saffran och vitt vin serveras med dillpotatis

  • Gård

    Pannbiff med confiterad lök, skysås, lingon och rostad potatis

  • Äng

    Krämig pasta med kikärtor, chili och purjo

  • Sallad

    Waldorfsallad med strimlad rostbiff och picklade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

  • Sydamerikansk chili-biffgryta

    med nacho-chips & guacamole, serveras med ris

  • Ugnsgrillad svensk fläskkarré

    med äppelcidersås, serveras med ugnsrostad potatis

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk

    Stekt panerad rödspättafilé med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk

    Nadan kozhi curry, serveras med ris & raita

  • Veg

    Indisk chenna masala

  • Veg

    Wokade grönsaker med cashewnötter

  • Veg

    Wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg

    Samosa-knyten med lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill

    Kycklingspett, med klyftpotatis eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med remouladsås

  • Kycklingryta "Flygande Jakob"

    med bacon, banan & jordnötter

  • Veg

    Grönsaksgryta med strimlad quorn samt banan & jordnötter

  • Wok

    Fläskfilé fräst i sesamolja, chili & vitlök

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

Restaurang Matkultur

  • Grillad kotlett

    med senapsgräddsås och stekt färskpotatis samt lökbrässserade bönor

  • Veckans kött

    Helgrillad fläskfile med potatis och skogssvampstortilla samt lökfrästa bönor och äppelsky

  • Veckans under ytan

    Flundra med kräftsås och morötter samt friterad spenat

  • Veckans vegetariska

    Bakad blomkål med pepparrotshollandaise

Monday, August 21