Lunch menu

Friday, 28 April

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med rostade rotfrukter, avokado och fetaost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Lax- och spenatlasagne toppad med pepparrotsyoghurt och dillolja

  • Gård

    Rödvinsbrässerad högrev med syltlök och bacon serveras med potatisgratäng

  • Äng

    Falafel med rödlökssalsa, keso och örtbulgur

  • Sallad

    Ost- och skinksallad med matvete, melon, ananas samt örtcremefraiche

Restaurang Chili & Lime

  • Asiatisk lunchbuffe
  • Dagens rätt
  • Sushi
  • Sallad

Restaurang Husman

  • Husmans Låda

    med fläsknoisette, potatismos samt bacon-& rödvinssås

  • Pulled Pork

    med pitabröd, BBQ-sås, vitlökspotatis & coleslawsallad

  • Veg

    Wokade grönsaker med pitabröd, vitlökssås & coleslawsallad

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta

    med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Dagens: Ingerfärsglaserad fläsksida

    med honungssyrad kål och chilirostad potatis samt citrusaioli

  • Veckan kött

    Rostbiffsspetts med Pepparsky friterade rotfrukter och Syrlig lökcreme

  • Under ytan

    Sandefjordsgryta

  • Vegetariskt

    Gnocchi med parmesangräddsås och spenat samt kryddolja

Friday, April 28