Vi i Linköping Science Park bidrar till att skapa förutsättningar för Linköpings och regionens innovativa företag att fortsätta vara världsledande inom sina områden. Det går väldigt bra för Linköpings kunskapsintensiva företag, och i takt med det växer Science Park verksamhet. Nu vill vi anställa dig som är en fantastisk projektledare som kan fokusera på Cybersäkerhetsfrågor

Grejen med Linköping Science Park

Linköping Science Park är en oberoende arena för utvecklings- och innovationsprocesser som omfattar näringsliv, akademi, samhälle och civilsamhälle. Vi stöttar hela det kunskapsintensiva och innovativa näringslivet i Linköping.

Vårt arbete inom Internet of Things är ett bra exempel på det:

Vi har nya spännande innovationsprojekt på gång och letar nu fler kollegor till vårt team! Hos oss får du chansen att jobba med projektledning inom områden som cybersäkerhet, IoT, AI och energiomställning. Projekten omfattar verksamheter och företag från hela Östergötland även om vi har vår bas i Linköping.

Grejen med detta jobb

Vi har förstås projektplaner, måndagsträffar, deadlines, zoommöten, medarbetarsamtal, konferenser, flextid, sitter i fantastiska lokaler hos DoSpace och allt annat som en modern arbetsplats har. Men det är två saker som gör jobbet speciellt:

  • Du kommer att se in i framtiden. Vi arbetar i den yttersta frontlinjen av ny teknik. Det betyder inte att du måste vara bäst på tech – ofta kommer du inte på långa vägar vara den smartaste i rummet. Vi rör oss bland forskare, experter och drivna entreprenörer. Det är väldigt häftigt!
  • Du kommer ha ovanligt engagerade kollegor. Vi brinner för det vi gör – och den påverkan våra företags utveckling har på samhället.

Vi erbjuder dig en bred roll där du får möjlighet att arbeta både operativt och strategiskt. I vissa projekt har du ett helhetsansvar och i andra ansvarar du för vissa områden. Det gemensamma för projekten du jobbar i är innovation! Det innebär ofta att vägen till målet inte är förutbestämd. Vi testar, utvärderar och anpassar vägen fram för att skapa värde i de projekt vi ansvarar för.

Du kommer till en arbetsplats som är dynamisk och stimulerande. Ingen dag är den andra lik.

Du kommer att ha stor frihet att planera hur du löser dina arbetsuppgifter – tillsammans skapar vi förutsättningarna du behöver för att lyckas. Rollen ställer stora krav på din förmåga. I utbyte kommer du få uppleva en stark yrkesmässig och personlig utveckling, ett tryggt socialt skyddsnät som kommer ge dig oanade möjligheter att våga testa nytt och utmana dig själv, och en unik inblick i innovationerna som formar framtidens samhälle.

Just nu finns följande tjänster tillgängliga. Läs mer och ansök direkt hos Skill.

Missa inte heller att våra kompisar i Norrköpings Science park söker en Junior Innovationsledare för profilområde Visualisering

ps: inte övertygad ännu? Kolla in vår fina reklamfilm. Vi älskar den (och varenda bild i filmen är inspelad i Linköping Science park)