Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

WEBINAR: Business Opportunities – Lithuania and Linköping/East Sweden Region

  • 2 March, 00:00
  • Digitalt
Sign up is closed

Svenska Handelskammaren i Litauen, Almi, Östsvenska Handelskammaren, Litauens Honorärkonsul i Linköping, Litauens ambassad i Stockholm och Linköpings kommun bjuder in till ett webinar om affärsmöjligheter med IT-företag i Litauen.

Få en inblick och att se potentialen i en ny marknad. Det kan gälla etablering av nya affärskontakter, potentiella partners men också affärsutveckling.

Pandemin har bl a visat hur sårbara våra leverantörskedjor är. Många företag ser därför över möjligheten att lägga produktionen närmare Sverige och Litauen är då en mycket bra plats för det.

Webinariet är den 2 mars klockan 15-16 med efterföljande tillfälle för ytterligare frågor kl. 16.00-16.30.

Fokus: IT-sektorn

Webinariet är på engelska.

Under webinaret kommer både litauiska och svenska företag att medverka. Fyra IT-företag från Litauen presenterar sig och vad man önskar att få ut av samarbetet med svenska företag. Vi kommer att ha en panel som beskriver vilka stöd och vilken service som finns för att underlätta möjligheten att etablera affärsförbindelser mellan länderna.

Se hela programmet här.

Välkommen!