Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Webbinarium: En osäker värld ställer nya krav på informations- och cybersäkerhet

  • 26 October, 00:00
  • Digitalt
Sign up is closed

Gör rätt från början i en osäker värld

Välkommen till detta lunchwebbinarium med fokus på informations- och cybersäkerhet. Denna tisdag har vi med oss ingen mindre än Andreas Jarskog, säkerhetsansvarig hos oss på Consid, som kommer dela med sig av viktig erfarenhet och expertis kring allt från cyberattacker och hot från omvärlden till hur man ser till att skydda och förbereda sig på bästa möjliga sätt.

Andreas kommer, med hjälp av aktuella och relevanta exempel, att konkretisera hur man bör tänka kring denna typ av frågor samt hur man kan jobba proaktivt istället för reaktivt i denna typ av frågor.

När, var och hur?

Den 26 oktober kl. 12:00 äger webbinariet rum. Andreas kommer att inleda med en presentation följt av möjligheten att ställa frågor. Webbinariet beräknas vara slut kl. 13:00. För att delta måste man anmäla sig via formuläret nedan.

Talare

Andreas Jarskog
Säkerhetschef & kontorschef, Consid

Med över 25 år i IT-branschen i flera ledande positioner har Andreas tung expertis inom många typer av IT-projekt. Han har alltid haft en inriktning mot informations- och cybersäkerhet och är numera även säkerhetschef på Consid.

Vad kommer jag lära mig?

Under detta webbinarium kommer Andreas att prata om nedan frågor, samt att svara på era frågor och funderingar på temat.

  • Olika hot från omvärlden – hur ser hotbilden ut idag?
  • Cyberattacker mot företag och myndigheter sker – hur och varför?
  • Anonymiteten – ett dilemma i cyberrymden
  • Vad är säker kod? Hur skyddar man sig?
  • Ledningssystem & råd från cybersäkerhetscentret
  • Personalsäkerhet

Anmäl dig direkt

För att delta på detta kostnadsfria webbinarium krävs föranmälan via formuläret nedan. Anmäl dig till webbinariet idag för att säkra din plats. Genom att anmäla dig får du en kalenderbokning i bekräftelsemailet. Vi ses den 26 oktober!

Organisatör: Consid