Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Breakfast meeting

Vara allt ger tusenfalt – ett panelsamtal om inkludering i arbetslivet

  • 1 June, 07:30-09:00
  • Spektrum, Ebbepark
Sign up is closed

Bland alla de anmälningar som görs om diskriminering på arbetsplatser är det få som handlar om diskriminering på grund av sexuell läggning och könsöverskridande identitet eller uttryck. Samtidigt finns många vittnesmål om trakasserier och trånga normkostymer som långt ifrån alla känner sig bekväma i. I den andra vågskålen finns arbetsgivare som målmedvetet har tagit sig an inkluderingsfrågan och nått goda resultat. 

Välkommen på ett panelsamtal om inkludering i arbetslivet med fokus på hbtqia+ där vi synar båda vågskålarna men lägger tonvikten på det förebyggande och främjande. Panelen lyfter goda exempel och ger handfasta tips på hur både arbetsgivare, chefer och kollegor kan bidra till en arbetsplats som accepterar och välkomnar alla, precis som de är.

För när vi kan vara oss själva kan vi ge mer av oss själva, och när allas unika egenskaper och förmågor får komma till uttryck i organisationen, ja, då ökar också effektiviteten.

Inkludering handlar om lönsamhet

Talare

Johanna Hjalmarsson

UX-designer, Consid

Tommy Eklöf

hållbarhetschef, Länsförsäkringar Östgöta

Karin Granholm

utbildningsansvarig, Byrån mot diskriminering i Östergötland

Linn Lichterman

Moderator, Community Manager Ebbepark

Program

  • 7:30 — 8:00

    Drop-in, gemensam frukost

  • 8:00 — 9:00

    Panelsamtal