Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Välkommen till StartUp Bar Linköping

  • 13 October, 00:00
  • Scandic Frimurarehotellet, Loungebaren
Sign up is closed

Onsdag 13 oktober kl. 17-20 öppnar vi upp StartUp Baren igen.
StartUp Bar är en avslappnad mötesplats för att skapa nya kontaktytor som främjar företagande och entreprenörskap och vi huserar på Scandic Frimis

Denna nypremiär inleder vi redan kl. 16.30, med en kort föreläsning av Årets unga företagare i Östergötland, Adam & Johan Zollner från Profilservice. De kommer berätta om sin framgångsrika företagarresa och ge några intressanta tips kring företagande samt att vi kommer att känna dem på pulsen, såhär två dagar innan stora riksfinalen i Stockholm.

Sedan blir det som vanligt skönt entreprenörsmingel från kl. 17.00, med möjligheter till nya spännande affärskontakter. Baren är öppen med förmånliga priser och vill du ta med en vän så går det bra.

Vår grymma partner Företagarna finns med under denna kväll, och de kommer presentera sin nya spännande unga satsning Företagarna Young.

StartUp Bar och Företagarna hälsar dig varmt välkommen till Scandic Frimurarehotellet och ser fram emot en härlig kväll, med mycket folk och möjligheter till nya spännande affärskontakter.