Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.
External

Välkommen på ett cykelvänligt event

  • 24 May, 11:00-13:00
  • Ericsson site Linköping, Datalinjen 4
Sign up is closed

Linköpings kommun har som mål att vara ledande i klimatarbetet och uppnå netto-noll växthusgasutsläpp senast 2045. En stor del av utsläppen i Sverige kommer från fossildrivna fordon, ett sätt att minska våra gemensamma utsläpp är därför att försöka resa mer hållbart.

Som ett steg i arbetet mot fler hållbara resor i kommunen bjuder nu Ericsson och Linköpings kommun, via Linköpingsinitiativet och Klimatneutrala Linköping, in till ett event på temat cykelvänlig arbetsplats.

När? Onsdag 24 maj, drop in mellan 11.00 – 13.00
Var? Ericsson site Linköping, Datalinjen 4 i Linköping Science Park

Det är ett drop in-event under två timmar och på agendan står:

💜 Möjlighet att spana in Ericssons nybyggda cykelgarage

💜 Inspiration från företaget Axis Communications som delar ut cyklar till alla sina anställda

💜 Nationella plattformen Cykelvänligast erbjuder stöd och tips till arbetsplatser som vill bli mer cykelvänliga. Organisationen är på plats på eventet så varför inte passa på att signa upp din arbetsplats!

💜 Experter från VTI berättar om aktuell cykelforskning – Anna Niska (forskningsledare och föreståndare för Cykelcentrum) och Sonja Forward (beteendevetare med fokus på attityder kring resande)

💜 Cykelshowroom – se vårens fräschaste cyklar och tillbehör från Bertil Anderssons Cykel

💜 Det kommer att bjudas på enklare tilltugg och dryck

Varmt välkomna (gärna på cykel)!