Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Vad är Teknikcollege i Östergötland? [Inställt]

  • 20 March, 00:00

Eventet med Teknikcollege i Östergötland är inställt med hänsyn till den rådande situationen.

Den 20 mars välkomnar vi dig och ditt företag till ett frukostmöte för att informera om möjligheterna att påverka tekniska utbildningar och få bättre möjligheter till kompetensförsörjning.

Vi bjuder på kaffe och frukostmacka från 7.30 och klockan 8.00 startar vi igång vårat program.

Programmet:

  • Vad är Teknikcollege
  • Nationellt, regionalt och lokalt
  • Vilka utbildningar och skolor är Teknikcollege-certifierade?
  • Varför samverka med Teknikcollege?
  • Hur kan du vara med och påverka?
  • Hur kan vi få flera ungdomar att söka utbildningar inom teknik och industri?

 

Teknikcollege är Sveriges samverkansplattform för industri- och teknikföretagens kompetensförsörjning. En utbildning som är certifierad genom Teknikcollege ska ge studerande den kunskap som efterfrågas ute hos företagen. Då blir det lättare för de studerande att få jobb eller fortsätta med högre studier, men framförallt för att Sveriges industri- och teknikföretag fortsatt ska vara konkurrenskraftiga, både på lång och kort sikt.

 

Om Coronaviruset Covid-19

Linköping Science Park arrangerar en stor mängd event och mötet. Tillsammans med partners och i egen regi. Vår mötesplats Creactive är en öppen mötesarena som främjar utveckling, engagemang och möjligheter.

Med anledning av det nu aktuella läget med Coronaviruset covid-19 följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska risken för smittspridning. I samband med våra event och andra besök i Creactive uppmanar vi därför alla att följa Folkhälsomyndighetens råd. Det innebär bland annat att alla med symtom på luftvägsinfektion, som hosta, ont i halsen och feber, bör stanna hemma från jobbet. Om du har symptom vill vi inte att du besöker Creactive eller våra aktiviteter.

Vi strävar efter att filma och livestreama så många av våra event som möjligt för att alla ska kunna ta del av innehållet i våra event.

På Creactive finns instruktioner för handtvätt uppsatt.

Vi följer löpande utvecklingen och de rekommendationer som myndigheter ger. Våra rutiner och policys kan därför förändras över tid.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/