Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Twin transition – vad innebär den gröna digitala omställningen?

  • 15 March, 00:00
  • Goto 10, Collegium, Teknikringen 7, Linköping
Sign up is closed

Välkommen på nätverksträff med IoT World!

IoT World är ett nationellt kluster som accelererar användande av IoT för en hållbar utveckling. Denna träff bjuder på en inspirationspresentation med Daniel Dersén från Internetstiftelsen. 

Du, jag och alla medborgare står inför en av vår tids största utmaningar med klimatet. Städer och kommuner runt hela världen behöver ställa om mot klimatneutralitet. Daniel Dersén förklarar varför IoT och nya digitala lösningar är nyckeln till att möjliggöra den gröna omställningen. Läs mer om klustrets arbete här.

Om talaren

Daniel Dersén, VP Growth på Internetstiftelsen , är ansvarig bland annat för datadelning och digitalisering av smarta städer inom Internetstiftelsen. Med över 25 års erfarenhet inom internet och telekombranschen har han nyligen lett Regeringens samverkansgrupp kring Data och Innovation och är del i styrgruppen för den DIGG-finansierade Nationella Dataverkstaden samt och Smart City LAB som drivs av RISE och IoT Sverige.

Praktisk information

För deltagare via länk 

13:00 – Livesändningen startar här.

14:00 – Sändningen slutar

För deltagare på Goto 10 Linköping

12:00-13:00 – Drop-in och mingel, lunch till de som bokat via anmälan

13:00-14:00 – Inspirationsföreläsning med Daniel Dersén

Innan fikapausen kommer Sandra Viktor, projektledare för Klimatneutrala Linköping att berätta om projektet.

14:00-14:20 – Mingel och kaffe

14:20-15:30 – Diskussion i grupper

Vi bjuder på lunch och fika!