Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Tillväxt Linköping – Livesändning

  • 20 September, 00:00

Den 20 september är det återigen dags för livesändning av Tillväxt Linköping.

Programmet som belyser aktualiteter, problemställningar, framtidssatsningar och utmaningar för Linköpings näringsliv på ett kvalificerat och lättillgängligt sätt.

Vallastaden

Temat för det här programmet är Vallastaden, en stadsdel som inte bara är arkitekturmässigt spännande utan även visar upp flera innovationer och en helt ny modell för samhällsbyggnad. Hur gjorde man för att ta sig från idé till invigning på bara fem år? Vad betyder Vallastaden för Linköpings fortsatta tillväxt?  På scenen och genom olika inslag får vi höra hur företagare, tjänstemän, forskare och innovatörer diskuterar vad Vallastaden står för och hur vi tillsammans kan bygga för en hållbar framtid.

Välkommen till lunch och mingel med en mängd intressanta personer från Linköpings näringsliv, och delta sedan som publik under direktsändningen av programmet där representanter från akademin, kommunen och näringslivet resonerar kring Linköpings tillväxt, idag och i framtiden. Livesändningen sker i Vallastaden.

Var? Felleshus 97 i Vallastaden

När? 20 september kl. 11:30 – 13:00

 

OBS! Sista anmälningsdag är fredag 15 september.

 

Tillväxt Linköping presenteras i samarbete med: