Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

TAMSEC 2021- Sakernas Internet i det Säkra Samhället

  • 9 November, 00:00
  • Tema-huset, Campus Valla
Sign up is closed

Tema Sakernas Internet i det Säkra Samhället

I år handlar TAMSEC om säkerhetsaspekter relaterade till sakernas internet, IoT. Inbjuden talare är Carlo Fischione, professor i IoT vid KTH. Vi pratar också om akustisk skadegörelsedetektering, integritetsbevarande detektion av människor och ett tryggare resecentrum.

Program

Ett mer detaljerat program kommer att laddas upp här när det är klart. Efter eventet anordnar vi dessutom en exjobbsmässa, passa på att tipsa studenter i din omgivning!

Plats

Vi kommer att vara i salen “TEMCAS”, Tema-huset, Campus Valla (se karta nedan). Det går också att delta på distans.

Anmälan

Eventet arrangeras av Security Link i samarbete med Linköping Science Park och IoT World. Det är också en del av programmet för Innovationsveckan. Det är gratis att delta, men vi vill att du anmäler dig eftersom det är ett begränsat antal platser. Anmäl dig här, senast 6 november.

Välkommen!

Vad är TAMSEC?

TAMSEC är ett årligt återkommande nationellt evenemang för teknik och metoder för samhällssäkerhet och krishantering. Vi vänder oss till samhällsaktörer, företagare och icke-specialiserade forskare.

Tamsec 2021, Linköpings universitet, Linköping Science Park