Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Sweden Demo Day 2 april

  • 2 April, 00:00

Vi på Tillväxtverket/Startup Sweden vill personligen bjuda in dig till årets upplaga av Sweden Demo Day den 2 april.
Eventet är helt kostnadsfritt för alla deltagare och sker på Stockholmsmässan i Älvsjö där vi samlar över 4000 besökare, med 1000 innovationsbolag från norr till söder och över 400 investerare från hela världen.
Syftet med dagen är att inspirera till entreprenörskap och erbjuda en öppen mötesplats för entreprenörer där de kan fokusera på att skapa nya värdefulla kontakter.

Eventet riktar sig till alla innovativa företag inom alla områden och faser som är intresserade att träffa kunder, investerare eller rekrytera talanger. För oss är det väldigt viktigt att kunna erbjuda er som organisation en dag där ni kan visa upp den innovationskraft som finns i ert nätverk.

Ett urplock av aktiviteter som sker under dagen: 

1.  Förboka expoplatser för bolag i ert nätverk – över 500 bolag kommer ställa ut på årets mässa och eftersom platserna är först till kvarn kan vi ge ert nätverk tillgång till förbokade platser. För att göra det behöver bolagen anmäla sig och ni behöver skicka bolagsnamnen till oss senast den 20 mars. 

2. Pitch på stora scen – 99 bolag får chansen att pitcha sina affärsidéer för storbolag, änglar och investerare.

3. Matchmaking med investerare, kunder och partners – alla bolag som anmäler sig har möjlighet att boka möten via plattformen Deal Room. Under årets event har vi utrymme för över 2000 möten under 3h.

4.Talang attraktion och matchmaking –  Under Sweden Demo Day kommer det finnas ett enskilt rum där bolag får chansen att rekrytera talanger både nationellt och internationellt. Förra året deltog 400 talanger på mässan, under årets upplaga dubblar vi antalet.