Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Lecture

Lunch & Insikt: En Djupdykning i AI-trender

  • 21 May, 12:00-13:30
  • Goto10, Teknikringen 7, Linköping
Sign up is closed

Vi inbjuder dig till en inspirerande sammankomst för att utforska de senaste framstegen inom AI. Elia Mörling leder eventet med förberedda inslag, men deltagarnas bidrag är centrala. Ett perfekt tillfälle att utöka både kunskaper och nätverk!

Välkommen till en inspirerande sammankomst med AI Öst där vi tillsammans utforskar de senaste händelserna inom AI. Just nu sker många spännande framsteg, och detta blir ett perfekt tillfälle att reflektera över vad dessa nyheter innebär för oss och framtiden. Elia Mörling som arrangerar träffen kommer att sådda spaningen med några förberedda inslag, men det viktigaste är att alla bidrar.

Under träffen kommer vi även få möta Dr. Heather Ashby som kommer presentera “How is AI impacting the super election year?”. Hon kommer dela med sig av sina erfarenheter om hur AI används som ett hot för att påverka inom politiken och demokratin genom desinformation och konspirationsteorier.

Träffen startar med AI Östs träff kl 12, och ca 12:45 kommer Dr. Ashby hålla sitt föredrag. Det går bra att delta i AI Östs inledande träff eller föredraget med Dr. Ashby, eller både och.

Kom som du är, berika dina kunskaper, och kanske även ditt nätverk med nya bekantskaper! Planera för att ta med egen mat och dryck 🙂

 

Om AI Öst

AI Öst är ett nätverk för AI-entusiaster i Östergötland, med syfte att ligga i framkant inom AI och bidra till att regionen och Sverige blir en global spelare inom AI. Medlemmarna i AI Öst är engagerade i att diskutera frågor kring AI, dela sin kunskap och samarbeta för att sprida AI-kompetens. Nätverket främjar värderingar som kunskapsdelning, prestigelöshet och samarbete. Alla aktiviteter inom nätverket är kostnadsfria, med fokus på att dela kunskap och hitta lösningar tillsammans.

Läs mer om AI Öst och gå med i nätverket på My.ai.se 

Om AI Linköping

AI Linköping är en meetup grupp som drivs av Elia Mörling som ett initiativ inom AI Öst. Läs mer på www.meetup.com/ai-linkoping/ 

Speakers

Dr. Heather Ashby

Read more

Elia Mörling