Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Open house

Studiebesök på SLs Trygghetscentral

  • 10 April, 10:00-11:30
  • SLs Trygghetscentral, Kungsholmen, Stockholm

Nu har du chansen att besöka SLs Trygghetscentral, tillsammans med Östgötatrafiken och Testarena Trygghetsskapande Teknologier.

På Trygghetscentralen, känd från tv-programmet Tunnelbanan i Kanal 5, övervakar operatörerna tryggheten med hjälp av de tusentals kameror som finns i kollektivtrafiken i Stockholm. Därifrån dirigeras även de ordningsvakter och väktare som finns ute i systemet. Du som anmäler dig kommer få möjlighet att se själva Trygghetscentralen men också ta del av presentationer om pågående projekt där man arbetar med AI och bildanalys. Detta används bland annat för suicidprevention på plattformarna.

 

Anmälan:

Trygghetscentralen är ett skyddsobjekt så för de som ska delta i besöket så krävs namn och personnummer. Anmäl dig genom att skicka ett mail till Mattias Näsström, mattias.nasstrom@ostgotatrafiken.se, innehållandes:
    • Namn
    • Företag/organisation
    • Personnummer

Sista dag för anmälan är 2 april. Antalet platser är begränsade och tillfaller de som anmäler sig först. Anmälan är bindande.

 

I eventet ingår ej gemensam resa till och från Stockholm utan den står varje deltagare för själv. Mer information om samlingsplats kommer efter anmälan.