External

Stöd i AI ur ett styrelseperspektiv – Paneldebatt

  • 22 May, 17:00-19:00
  • DOSPACE LINK BUSINESS, Linköping
Sign up

AI är inte längre en avlägsen framtidssyn, utan snarare en nuvarande realitet som omformar landskapet för företag och organisationer över hela världen. Men vad betyder denna teknikrevolution ur ett styrelseperspektiv?

Välkomna till denna paneldebatt där vi utforskar och granskar hur AI kan omdefiniera spelplanen.
Här kommer vi att undersöka viktiga aspekter av införande, användning och möjligheter med AI.

Paneldeltagare:
LiU: Nicolette Lakemond bidrar med insikter från forskningens och akademins perspektiv, och delar med sig av kunskap om hur AI-formad innovation kan påverka styrelsens strategiska beslut.

Länsförsäkringar Östgöta: Sofia Andersson och Joel Jonasson berättar om olika AI-initiativ inom bolaget och ger ett konkret exempel på hur intelligenta robotar används i praktiken i det dagliga arbetet.

AI-Sweden: Sara Karlsson lyfter upp vilka steg finns det för att sätta igång med AI och vad behöver företagen tänka på? Ai Sweden hjälper er med konkreta tips för att lyckas i starten och delar de regionala möjligheterna som finns för stöd i sitt arbete.

Moderator:
Sofia Tegelid, Usify: Kvällens moderator, Sofia, är en erfaren designstrateg och facilitator med en stark förståelse för teknik och dess användningsområden.

Nätverka och ta del av en stimulerande debatt om AI och dess inverkan på styrelsens roll i dagens snabbt föränderliga tekniklandskap.

Eventarrangören bjuder på enkel macka och kaffe. Eventuell allergi noteras i rutan “övrigt” på anmälningssidan.

Anmäl dig här.