Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Sommarlunch med IoT world

  • 17 June, 00:00
  • Creactive, Teknikringen 7, Linköping
Sign up is closed

Välkomna till sommarlunch med IoT world nätverket!

IoT world avslutar sitt andra år med en sommarlunch! Du kommer att få ta del av projektverksamhet kopplat till IoT från flera av våra projektpartners.

IoT worlds syfte är att accelerera användandet av IoT-lösningar för hållbar samhällsutveckling. Det är en öppen kunskapsplattform och testmiljöer där medlemmarna delar erfarenheter och samskapar nya innovationer. Vår vision är att skapa en långsiktig hubb för hela IoT styrkeområdet och vi siktar därför på att under det kommande året lära känna alla regionens IoT satsningar ännu bättre. Dina tankar är viktiga för att skapa en hållbar hubb!

På denna träff kommer vi även informera om hubben, blicka framåt och i en workshop fånga upp dina tankar om hur vi ska planera så att IoT world blir ett hållbart nätverk. Du kan delta på plats eller digitalt!

Datum: 17 juni 2020
Tid: 11.00-13.00
Plats: CreActive, Teknikringen 7, Linköping eller via distanslänk

Vi bjuder på lunch! Du som deltar på plats får lunch på CreActive och du som deltar via distans kommer att få information så att du kan hämta din lunchbiljett i förväg på CreActive.

Anmäl dig här:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPVmQF8GaKNbcIeAoYcv2SbCPpttyAdOtR62-Zminf_ZyWxQ/viewform?usp=sf_link

Sista anmälan 11/6.