Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Snabbare väg till arbetstillstånd – frukostföreläsning

  • 9 October, 00:00

Kompetensutvisning är ett växande problem för många företag. Men Teknikföretagen kan hjälpa dig att behålla viktig personal. Den 9 oktober arrangerar Teknikföretagen i samarbete med Mjärdevi Science Park en frukostföreläsning om snabbare arbetstillstånd.

Teknikföretagen är certifierade hos Migrationsverket och kan därmed ansöka om arbetstillstånd för medlemsföretags vägnar. Det innebär att processen med tillståndsansökan går extremt mycket snabbare och smidigare än vid den ansökan som en enskild arbetsgivare och en tredjelandsmedborgare själva gör hos Migrationsverket. Via Teknikföretagen tar det cirka två veckor jämfört med uppemot ett år i vanliga fall.

Under frukostseminariet berättar Björn Widlert från Teknikföretagen mer om arbetstillstånd och du får möjlighet att ställa frågor.

Teknikföretagen är en av landets största arbetsgivarorganisationer och vi gör det enklare att vara entreprenör och företagare. Så att du kan fokusera på att få ditt företag att växa, frodas och erövra världen. Läs mer här.