Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Självledarskap – Optimera balansen mellan positiv/negativ stress

  • 9 December, 00:00
  • Digital
Sign up is closed

Hur hanterar du stress och undviker utbrändhet? Vi på Semcon sätter människan först och tar reda på detta tillsammans med en som har egen erfarenhet av ämnet.

 

Under vanliga omständigheter kan det vara svårt att balansera jobb och vardag. Nu går vi mot jul och leveranserna ska in. Lägger vi till att vi nu i Coronatider jobbar mycket hemifrån så kan det kännas extra svårt att koppla bort jobbet under sin fritid.

Välkomna till vårt lunchwebinar och lyssna när Emanuel berättar om ett viktigt ämne och hur vi på Semcon hjälper våra medarbetare att hantera stress, onsdagen den 9 december klockan 12.00–13.00 med tid efteråt för frågor.

Vi på Semcon vill hjälpa dig att undvika stressrelaterad utmattning. Därför ordnar vi denna föreläsning om stress för att lära oss om hur vi undviker utbrändhet. Vi vill att alla ska få kunskap om hur man tar hand om sig själv på bästa sätt i ett område som många tycker är svårt.

 

Vår gästföreläsare Emanuel Nilsson pratar om sin egen erfarenhet om stress, utmattningssymptom och utbrändhet där han bland annat kommer ta upp saker som sund egoism, prioriteringar, låtsasstress och återhämtning.

 

Dagens konferencier André Ekström är Team Manager hos Semcon Jönköping. Han brinner för välmående och bra ledarskap och kommer att leda föreläsningen genom att presentera vilka Semcon är, vad vi gör för att förebygga stress samt moderera era frågor till Emanuel.

 

Det Emanuel kommer att prata om utöver sina egna erfarenheter är bland annat:

  • Sund egoism – när ska jag säga nej?
  • Prioriteringar – hur vet jag vad som är viktigt?
  • Låtsasstress – hur kopplar jag bort det?
  • Återhämtning – hur gör jag när jag jobbar hemifrån?

 

Eventet kommer hållas via Teams Live Events. Inget inlogg behövs. Du kan ansluta helt anonymt.

Länk till eventet skickas ut via mail samma dag som föreläsningen.

Anmäl dig genom att trycka på knappen “sign up”.

Om Semcon

Semcon är ett internationellt teknikföretag med över 2 200 medarbetare i åtta olika länder. Vi sätter människan först. För oss har tekniken inget syfte i sig – viktigast är det värde den skapar för människor och för vår planet. Genom att förena fysiska och digitala lösningar skapar vi användarupplevelser som gör skillnad.