Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Seminarium – Praktisk AI-juridik med Advokatfirman Delphi

  • 4 June, 08:00-09:30
  • Gradängen Collegium, Teknikringen 7, 583 30 Linköping
Sign up is closed

Kom och lär dig mer om praktisk AI-juridik! Vid det här seminariet kommer vi att ge inblick i hur nuvarande regler och den kommande AI-förordningen påverkar utveckling och användning av AI i olika branscher och tillämpningar.

Allt från enkla beslutsstöd till avancerade industrirobotar och utvecklingen går rasande fort. Listan på de möjligheter som tillämpning av artificiell intelligens ger har knappast något slut. Användningen av artificiell intelligens ger oss oändligt många möjligheter och AI-system idag finns i nästintill oändligt många tillämpningar. De regler som gäller idag (och som kommer att gälla i framtiden) är dock förhållandevis få, och likadana trots de stora skillnaderna mellan de olika AI-systemen.

Häng med på ett inspirerande seminarium om AI-juridik med Delphis advokater Matilda Claussén-Karlsson och Helena Abelsson. Vi diskuterar de utmaningar som uppstår när dagens och framtidens teknik möter den juridiska spelplanen, och ger dig handfasta tips på vad du som utvecklar eller tillämpar artificiell intelligens i din verksamhet måste tänka på – ju förr desto bättre!

Du anmäler dig genom att maila linkoping@delphi.se. Vänligen ange eventuella allergier/matpreferenser i samband med anmälan.

Program

  • 8:00 — 8:15

    Insläpp, frukost och mingel.

  • 8:15 — 9:30

    Föredraget börjar och pågår ca 60 min.