Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Seminarium med TechSverige: ny rapport om kompetensbehovet inom tech

  • 28 February, 14:00-15:00
  • Goto 10 Linköping, Teknikringen 7, 583 30 Linköping, Sverige
Sign up is closed

Välkommen på Afternoon tea med TechSverige och Svenskt Näringsliv onsdagen den 28e februari. TechSverige presenterar en ny rapport som belyser hur framtidens efterfrågan på techkompetens kommer att se ut i techbranschen och i andra delar av näringslivet och den offentliga sektorn.

Tech har fått en allt större betydelse för ekonomin, jobben och för en hållbar samhällsutveckling. God tillgång till och hög nivå av techkompetens är avgörande för Sverige. Det är en förutsättning för hela näringslivets konkurrenskraft och för att skapa tillväxt, klara välfärden och klimatomställningen.

Bristen på techkompetens är en av de största utmaningarna för att utveckla och tillhandahålla nya innovationer och lösningar som efterfrågas av både näringslivet och samhället i stort. Nu släpper TechSverige en ny rapport som belyser hur framtidens efterfrågan på techkompetens kommer att se ut i techbranschen och i andra delar av näringslivet och den offentliga sektorn.

Medverkande:
Ana Andric, näringspolitisk expert TechSverige
Svenskt Näringsliv