Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.
External

Internationaliseringsdagen med Regionalt Exportsamverkan

  • 13 March, 09:30-16:00
  • LINK Business Center, Gamla Tanneforsvägen 92, Linköping

Geopolitiska utmaningar, handelsspänningar och ekonomiskt tuffa tider utmanar globaliseringen – hur ska man som företagare förhålla sig till dessa och navigera rätt?

I en tid där den globala affärsvärlden ständigt förändras, är det viktigare än någonsin att vara uppdaterad och redo för både nya möjligheter och utmaningar. Under förmiddagen kommer vi bland annat att lyssna på Lena Sellgren som är chefsekonom och analyschef på Business Sweden. Lena kommer att belysa de senaste geopolitiska och ekonomiska förändringarna som påverkar företag och ge verktygen för att hantera dem. Samtidigt pågår det spännande satsningar i vår östsvenska region, hur kan företag dra nytta av dem satsningarna?

Du kan vänta dig insiktsfulla diskussioner om globala och lokala trender. Du får praktiska råd för att skapa starkare internationella affärsrelationer och inte minst får du träffa och nätverka med både andra företagare och aktörer från regionen.

Välkommen till en spännande förmiddag där du som företagare får möjlighet att få inspiration, kunskap och affärskontakter för fler och bättre internationella affärer!

Datum: onsdagen 13 mars klockan 08:30 – 13:00 (avslutas med gemensam lunch)
Plats: Östsvenska Handelskammaren, Link Business Center, Linköping
Deltagandet är kostnadsfritt.

Internationaliseringsdagen är ett samarbete inom Regional Exportsamverkan i Östergötland.

Mer information om programmet