Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Digital rekryteringsmässa

  • 18 February, 00:00
  • Online
Sign up is closed

Äntligen börjar vi se ljuset i tunneln och det är hög tid att planera för er egen och samhällets framtida kompetensförsörjning. Tillsammans med er vill Unik Resurs och Borgslycka Promotion förena egennytta och samhällsansvar genom att ligga i framkant och skapa en av Sveriges första nationella digitala rekryteringsmässor.

Som utställande företag finns möjligheten att komma i kontakt med jobbsökare, chatta direkt med kandidaterna och de intresserade kandidaterna kommer även kunna söka jobb direkt i mässan.

Den digitala mässan kommer att finnas öppen mellan 25-27 mars 2021. Möjligheten att chatta med kandidater live är öppen den 25 mars och resterande dagar finns företagens montrar, möjligheten för kandidaterna att söka jobb och föreläsningarna öppna.

Varmt välkommen att lyssna till Annelie Haevaker berätta mer om vad det innebär att ställa ut på vår digitala rekryteringsmässa!
18 feb, 11:00-11:30