Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Seminar

Praktisk AI-juridik med Advokatfirman Delphi

  • 4 June, 08:00-09:30
  • Goto 10, Collegium, Teknikringen 7, 583 30 Linköping

Allt från enkla beslutsstöd till avancerade industrirobotar och utvecklingen går rasande fort. Listan på de möjligheter som tillämpning av artificiell intelligens ger har knappast något slut. Användningen av artificiell intelligens ger oss oändligt många möjligheter och AI-system idag finns i nästintill oändligt många tillämpningar. De regler som gäller idag (och som kommer att gälla i framtiden) är dock förhållandevis få, och likadana trots de stora skillnaderna mellan de olika AI-systemen.

Häng med på ett inspirerande seminarium om AI-juridik med Delphis advokater Matilda Claussén-Karlsson och Helena Abelsson. Vi diskuterar de utmaningar som uppstår när dagens och framtidens teknik möter den juridiska spelplanen, och ger dig handfasta tips på vad du som utvecklar eller tillämpar artificiell intelligens i din verksamhet måste tänka på – ju förr desto bättre!

Program

  • 08:00: Insläpp, frukost och mingel.
    Ca 08:15: Föredraget börjar och pågår ca 60 min.

Plats

Eventet kommer att hållas den 4 juni på Goto 10 i Linköping (Collegium, Teknikringen 7, Linköping). Läs mer här: https://www.goto10.se/linkoping/. Du anmäler dig genom att maila linkoping@delphi.se. Vänligen ange eventuella allergier/matpreferenser i samband med anmälan.

Delphi är en av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer. Vi är en progressiv affärsjuridisk advokatbyrå med flera av landets främsta affärsjurister. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Läs mer om Delphi och hur vi jobbar med AI .