Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Pitch & Glögg med IoT World

  • 8 December, 00:00
  • Teknikringen 7, 583 30 Linköping
Sign up is closed

IoT World bjuder in till en julig nätverksträff den 8e december kl 15-17!

Vi har fått många nya medlemmar under hösten och det är dags att vi lär känna varandra bättre och knyter nya kontakter.  Därför bjuder IoT World nu in till Pitch & Glögg där våra företagsmedlemmar får chansen att pitcha, lyssna in och mingla! Den här gången har vi den stora turen att få hälsa på hos Sigma Connectivity och ta del av deras lokaler. Du behöver inte vara ny medlem för att få pitcha men nya medlemmar kommer att få förtur om många anmäler sig.

Vill du eller en kollega pitcha?

Anmäl intresse i anmälningsformuläret så hör vi av oss!

Vill du bara lyssna?

Det går såklart också jättebra, anmäl dig samma formulär!

Kommande utlysningar:

Från IoT World kommer vi även att informera om kommande utlysningar från Energimyndigheten där det finns möjlighet att söka upp till 3 miljoner kronor för samverkansprojekt mellan bolag.

Vi ger värdefull input till hur man ska utforma framgångsrik ansökan samt vilket stöd som finns att få under ansökningsprocessen.

Vad är IoT World:

IoT World är en regional community som fokuserar på att hållbart effektivisera samhället med hjälp av IoT.

Nätverket består av engagerade projektparter från forskning, näringsliv och offentliga verksamheter.

Målsättningen med nätverket är att samla kompetens, erfarenheter och kunskap för att fortsätta bygga upp det regionala styrkeområdet, Smarta, säkra, uppkopplade produkter och system.