Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Pepp in the Park: Funktionell träning med korpen, kondition och styrka varvat som avslutas med rörlighet

  • 3 March, 00:00
  • Digitalt (Zoom)
Sign up is closed

Korpen på Collegium i Mjärdevi bjuder på ett härligt pass funktionell träning med kondition, styrka och rörlighet. Passar perfekt både för dig som sitter på hemmakontoret och vill röra på dig på lunchen och du som behöver en pause på ditt vanliga kontor. Jessica Ferm leder oss i detta rörliga energifyllda pass.

Under rubriken Pepp in the park samlar vi en serie korta inspirerande lunchträffar med föredrag och upplevelser. Fokus ligger på skapa energi och rätt förutsättningar i en omtumlande tid. Serien är öppen för alla att delta i. Varje tillfälle har ett eget tema. Du väljer själv om du deltar i ett eller flera tillfällen. Varje träff startar med en kort introduktion från en utvald föreläsare, och därefter finns det tid för digitalt mingel.

Vill du bidra till Pepp in the park? Konceptet är tillgängligt för dig som vill bidra med innehåll. En plattform för att förmedla kunskap, inspiration och erfarenheter. Men också för utbyte och nätverkande. Kontakta Linköping Science Park så diskuterar vi vad du skulle kunna göra.