Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Panelsamtal: Så påverkar AI jobben, dina anställda och kunder

  • 9 September, 00:00
  • Goto 10, Collegium, Teknikringen 7, Linköping
Sign up is closed

Vad är AI egentligen och vad ska vi ha det till? I detta panelsamtal kommer vi prata om vad AI är med fokus på samhällsnytta, jobb, kunder och konsumenter. Vi kommer bland annat att föra samtal om hur och vilka yrken som påverkas i vårt alltmer digitaliserade samhälle samt om vad vi kan förvänta oss av framtidsutveckling inom AI-området.

Det brukar sägas att de arbeten som kan automatiseras kommer att automatiseras. Om ett artificiell intelligens-verktyg (AI) kan utföra något i stället för en människa så är det bättre ekonomiskt, stämmer det? Samtalets utgångspunkt är de förväntningar på produktivitet och konsekvenser för svenska industrin samt arbetsmarknad som AI kan medföra. Vi tittar på hur AI-utvecklingen hittills har sett ut och fortsätter med en diskussion om AI:s roll som ett förstärkande verktyg. Vi tittar även på allmänheten och hur kunder och konsumenter upplever artificiell intelligens.

Läs mer och anmäl dig på Goto 10s webb!

Medverkande: