Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Panelsamtal med LiU-alumner: Vad hände sen?

  • 27 February, 00:00
  • B-huset, Linköpings universitet
Alla Navitas-medlemmar*, check this out! I samarbete med Cleantech Östergötland, Innovative Materials Arean, Visual Sweden och IoT World bjuder vi in till ett panelsamtal.
Välkomna till en diskussion och samtal mellan LiU-alumner som idag arbetar på olika spännande företag inom regionen med intresse för hållbarhet. Lär känna personerna, deras arbetsgivare samt lyssna på hur deras resa efter studierna har sett ut. Vill du bli inspirerad var arbetslivet kan ta dig, skaffa dig en ny kontakt inom näringslivet eller bara vill ha ett break i torsdagsplugget? Anmäl dig i så fall asap för att säkra en plats till eventet, det finns begränsat med platser! Det kommer självklart att bjudas på en härlig lunch. Sista anmälningsdag är tisdagen den 25/2.
UPPLÄGG:
12.15-13.00 Panelsamtal i BL32
13.00- Ytterligare frågor och mingel med alumner i BL32 (det bjuds på kaffe!)
Skulle det vara så att man inte hinner anmäla sig innan platserna är fyllda hamnar man på en reservlista, vi tar kontakt om det är någon som avanmäler sig.
Vid eventuell avanmälan, var vänlig kontakta oss på naringsliv@navitas.se.