Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Östgötamorgon – Stureplansfrukost på östgötska!

  • 30 May, 00:00

Tillhör du den exklusiva skara stockholmare som faktiskt vet hur man uttalar ”Östgötagatan”! Då är du varmt välkommen till Östgötamorgon på Scandic Anglais för den tredje omgången av Östgötamorgon den 30 Maj klockan 07.30–09.00 på Scandic Hotel Anglais..

Tisdag 30 Maj tar vi nämligen med oss Östergötland till Stureplan och låter dig mingla med en massa andra utflugna östgötar. Den gemensamma nämnaren för de flesta är att ni studerat vid Linköpings Universitet eller Campus Norrköping. Eller så har du växt upp i, eller i alla fall tillfälligt bott på, den vackra östgötska slätten.

På Östgötamorgon bjuds du på frukost och mingel, och dessutom en inspirerande intervju med en aktuell östgöte, den här gången TV-profilen, författaren och producenten Steffo Törnqvist, med rötter i Linköping. Moderator för Östgötamorgon är motalasonen Claes de Faire som bland annat varit redaktör för såväl Resumé som Veckans affärer. Under morgonen får du också stifta bekantskap med Östsvenska Handelskammaren som ger en aktuell bild av näringslivet i Östergötland med hjälp av VD Johanna Palmér, som för övrigt själv är hemvändare! Givetvis har du chans att träffa representanter från olika kommuner och arbetsgivare i Östergötland.

Varmt välkommen!

Tider och anmälan

Den kostnadsfria frukosten serveras 07.30-08.00 och strax därpå kliver dagens gäst och Claes upp på scenen. Visst låter det gööörbra?

Följ oss också på Facebook: www.facebook.com/ostgotamorgon

Varmt välkommen på Östgötamorgon!