Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Network meeting

Open Lab Day med Würth Elektronik

  • 14 February, 14:00-16:00
  • RISE, Fridtunagatan 41, 582 16 Linköping
Sign up is closed

Vad gör du den 14 februari? Kom och häng tillsammans med IoT World och Würth Elektronik på Open Lab Day!

Den 14 februari är det dags för Open Lab Day med Würth Elektronik som den här gången kommer visa oss hur enkelt det kan vara att skapa en IoT-lösning med deras bluetooth-och LTE-moduler. Här kan du exempelvis testa att koppla upp din mobil, bärbara dator eller varför inte en egen microprocessor mot Würth Elektroniks moduler och testa att skicka kommandon för att styra komponenter och hämta sensordata.

Du kommer även få möjlighet att testa Würth Elektroniks breda utbud med WiFi, Mesh-nätverk, ISM-moduler och mycket mer!

Det här är för dig som är nyfiken på IoT och vill lära dig mer om hur det fungerar. Passa även på att knyta nya kontakter och nätverka med andra. Kom snabbt igång med din egna utveckling och lär dig mer tillsammans med oss på Open Lab Day!

Vad är IoT?

Sakernas internet (från engelskans Internet of Things, IoT) är ett samlingsnamn för de tekniker som gör att saker med inbyggd elektronik och internetuppkoppling, kan styras eller utbyta data över ett nätverk. Exempel på föremål kan vara hushållsapparater, kläder, maskiner, fordon och byggnader.