Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Workshop

Open Lab Day med Together Tech

  • 12 December, 14:00-16:00
  • RISE, Fridtunagatan 41, 582 16 Linköping
Sign up is closed

Den 12 december bjuder IoT World och Together Tech in till Open Lab Day!

Vi kommer få testa och labba med Together Techs IoT-plattform och träffa andra medlemmar från IoT Worlds nätverk.  På plats finns även Peter Warlich, Business Unit Manager på Together Tech som kommer berätta mer om white label.

Plattformen kan koppla upp trådlösa sensorer för mätning, analys och styrning. Sensorerna i systemet kan mäta många olika parametrar, det kan handla om att mäta tryck, temperatur, fukt och CO2.

Sensorerna kan kopplas ihop och prata med varandra genom ett meshnätverk. IoT-systemet kan ”tränas” att reagera på ett visst tillstånd och då aktivera ett larm eller en avisering om att något behöver åtgärdas. Hoppas vi ses!

 

Om Together Techs IoT-plattform:

Vår egen plattform för IoT kan implementeras och användas i många olika miljöer och applikationer. Den möjliggör ett snabbt sätt att komma igång om du står i början av din IoT-resa och kanske inte har någon lösning sedan tidigare.

Vi vänder oss till fastighetsägare eller andra aktörer med behov av att övervaka och styra olika system i byggnader, företag med produktionsanläggningar där man vill styra och övervaka produktionsutrustning eller där behov finns att spåra utrustning under till exempel transporter. Ett annat område är övervakning av utrustning i svåråtkomliga eller farliga miljöer. Plattformen lämpar sig för både B2B och B2C-applikationer.

Läs mer om plattformen här.