Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Nudging och digitala verktyg som stöd för hållbara beteenden 

  • 8 March, 00:00
  • Link Business Center, Gamla Tannerforsvägen 92, 582 54 Linköping
Sign up is closed

Linköping Science Park tillsammans med Linköpings kommuns storsatsningar Linköpingsinitiativet och Klimatneutrala Linköping- Viable cities, bjuder in till en spännande eftermiddag med fokus på nudging och digitalisering för beteendeförändring. Här kan lokala industrier,  större företag och fastighetsägare få inspiration och stöd i hur man kan jobba med sina hyresgästers eller anställdas beteenden kopplat till energi och mobilitet och hur man exempelvis kan använda visualisering för att höja bolagets insikter om energiförbrukning.

Vi gästas av Beteendelabbet som kommer hålla en interaktiv föreläsning om hur kombinationen psykologi och design kan skapa hållbara beteenden, genom att göra det lätt att göra rätt. Deltagarna kommer även få ta del av flera case och konkreta verktyg för hur man kan arbeta med beteendeförändring i praktiken.

Vi bjuder in även innovativa bolag som kommer att presentera lösningar inom visualisering och gamification.

Missa inte denna inspirerande möjlighet!

Var: Link Business Center, Gamla Tannerforsvägen 92, 582 54 Linköping
Lokal: Stångebrosalen

Tid: 8/3 2023, kl 13:00-17:00

Målgrupp: Detta event riktar sig till dig som fått en direkt inbjudan. Ingår du i målgruppen industri och fastighetsbolag samt är ett östgötsk bolag men inte fått inbjudan? Hör gärna av dig till ivana.alilovic@linkopingsciencepark.se

Sista anmälningsdag 6/3

Träff: Enbart fysiskt och begränsat antal platser.


Arrangörer:

  • Linköping Science Park: projektet ELsmarta Östergötland
  • Linköpings kommun: Linköpinginitiativet samt Klimatneutrala Linköping med stöd från det strategiska innovationsprogrammet Viable Cities som finansieras av Vinnova, Energimyndigheten och Formas.