Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

New York unlocked: Framgångsrik etablering i USA

  • 23 January, 15:00-16:30
  • LINK Business Center, Gamla Tanneforsvägen 92, Linköping
Sign up is closed

Nyfiken på USA? Upptäck möjligheterna på den amerikanska marknaden och ta del av värdefulla insikter när vi gästas av The Swedish-American Chamber of Commerce i New York (SACCNY) som kommer berätta allt vi behöver veta för framgångsrik etablering i USA.

Vi inleder med kaffe och fika för att sedan ha förmånen att få lyssna till Anna Throne-Holst, president The Swedish-American Chamber of Commerce i New York (SACCNY), när hon delar viktiga ”dos and don’ts” vid etablering i USA och ger en inblick i hur SACCNY och Gateway (deras innovationsplattform på Manhattan) kan stödja nordiska företag i New York.

Vi har även bjudit in en expertpanel som kommer att dela med sig av värdefulla, affärsmässiga och juridiska insikter samt trender för att underlätta den amerikanska etableringsprocessen.

Vi avrundar evenemanget med en avslappnad After Work vid 16.30 för de som vill med möjlighet att fortsätta nätverka och delta i spännande samtal.

Varmt välkommen till en eftermiddag med fokus på amerikanska marknaden, så missa inte chansen att ta del av nyckelinsikter och bygga värdefulla affärsrelationer för en framgångsrik etablering i USA!