Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Nätverksträff: Prova på Envimas nätverk för miljö och hållbarhet

  • 15 March, 00:00
  • Cleantech Park, Gjuterigatan 1C Linköping

Envimas nätverk för miljö- och hållbarhet finns till för dig som vill ha möjlighet att nätverka och diskutera aktuella miljö- och hållbarhetsfrågor och utbyta erfarenheter med likasinnade. Vi har länge haft vårt nätverk i Linköping och kommer nu starta upp ytterligare ett nätverk i Stockholm.

Vi ses nästa gång den 15:e mars i Linköping. Vi vill bli fler i nätverket och därför erbjuder vi nu en prova-på-träff. Det är kostnadsfritt att prova på en gång per organisation och man betalar 5500:- ex moms per år för en plats i nätverket i Linköping, då ingår 4 träffar och lunch. Provar man på så drar vi av den träffen på helårskostnaden.

Här finns en intervju med trevliga Hanna från Tekniska Verken i Linköping om nätverket och dess fördelar: Hanna Nyberg om Envimas nätverk – Envima 

Nästa träff i Envimas nätverk för miljö och hållbarhet i Linköping
Datum:  Tisdag 15 mars 2022
Kl: 12-16 (vi börjar med gemensam lunch 12-13)
Plats: Cleantech Park, Gjuterigatan 1C Linköping
Tema:
– Nya lagar och regler, även REACH / RoHS  mm- Anna Liszke, Envima
– Hur utbildar man internt; kemikaliehantering, avfallshantering och allmänt hur man peppar personal att tänka hållbart- Cecilia Larsson, Envima

Anmälan sker till anna.lindroth@envima.se senast den 8 mars. Vegetarisk lunch ingår, hör av er om ni har några allergier eller annat som vi behöver beakta.


Stockholm
Vi startar också upp vårt nätverk i Stockholmstrakten och har ett gratis frukostmöte torsdag den 24/3 mellan 08:30-10:00 i våra kontorslokaler på Tullvaktsvägen 2 i Stockholm. Denna gång kommer vi att få höra om nya lagar och regler inom miljöområdet med Anna Liszke och nätverka med andra som jobbar med miljö och hållbarhetsfrågor. Anmälan sker till cecilia.larsson@envima.se senast 17/3. Vi riktar oss till hela Mälardalen så har du några kontakter där får du gärna skicka info till dem.