Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.
External

Nätverksträff med Bright East: Sommarmingel ombord på M/S Kind

 • 21 May, 17:00-20:00
 • M/S Kind, Södra Stånggatan 1, Linköping
Sign up is closed

⭐️ Bright East är nätverket för dig mellan 20-35 år och som vill bygga och utöka ditt kontaktnät. Vi träffas några gånger per år där vi vid varje tillfälle kombinerar minglande med nedslag i aktuella teman med engagerade föreläsningar och aktiviteter varvat med kreativa initiativ. ⭐️

Skepp o’hoj och välkommen till säsongens sista Bright East-träff där vi denna gång tar äventyret till sjöss! Eller åtminstone till ån, närmare bestämt Stångån, som slingrar sig genom centrala Linköping. Stångån är inte bara en å, den är en del av ett vidsträckt kanalsystem som binder samman vårt östgötska landskap från sjö till hav.

Under kvällen serveras somrig mat och dryck och du kommer även bli utmanad när vårt musikquiz åker fram. Resan kommer att ske i två sittningar så att du ska hinna knyta så många nya kontakter som möjligt innan sommarledigheten stundar.

Vi hoppas att försommarens ljumma brisar kommer att vara med oss när vi glider fram längs Stångån och att vi blir ett härligt gäng som kastar loss! Antalet platser är begränsat så anmäl dig redan nu. Att delta är som vanligt kostnadsfritt.

Bra att veta
⭐️ Det går bra med ombord- och avstigning med rullstol. Samt tillgänglighet i restaurang. Det är inte möjligt att ta med rullstolen i på fartygets toalett. Ange i bokning att rullstol kommer att medföras ombord. Max tre rullstolar per kryssning.
⭐️ Det är inte tillåtet att röka ombord.
⭐️ Det är inte tillåtet att ta med hund/husdjur ombord på M/S Kind.

Mer om M/S Kind
Rederi AB Kind är ett företag med lång erfarenhet av att bedriva nationell sjöfart med passagerarfartyg och restaurang ombord. Företaget bildades 1960 av Karin och Bertil Bergman i samband med att M/S Kind (1890) togs i trafik utmed Kinda Kanal. Sedan 1988 har familjeföretaget drivits vidare av generation två, syskonen Marianne Trygg och Tomas Bergman.
Besök hemsidan här

Hitta till M/S Kind
M/S Kind ligger till vid Tullbron i centrala Linköping. Kommer du med kollektivtrafik är det cirka fem minuters promenad till fartygets tilläggsplats.
Hitta till tilläggsplatsen på Google Maps här

Program

 • 17:00

  Ombordstigning

 • 17:15

  Avgång

  Hej och välkommen
  Mingel, mat och dryck
  Musikquiz

 • 20:00

  Avstigning