Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Nå nya geografiska marknader

  • 2 March, 00:00
  • Goto 10, Teknikringen 7, 583 30 Linköping
Sign up is closed

Är Din verksamhet intresserad av att nå nya geografiska marknader, kunder och partners?

Visual Sweden och Business Sweden bjuder nu in till en informationsträff och workshop där vi diskuterar möjligheter. Detta både genom enskilt stöd för företag, men också hur vi gemensamt kan synas på större globala mässor och arenor.

Var vill du synas tillsammans med Visual Sweden i år?

Kl.11.15 – 13.00, inkl. enklare lunch

Agenda:

11.15 – Möjligheter för enskilda företag att nå globala marknader
Alexander Morrone, Business Sweden

11.45 – Erfarenheter från samarbete med Business Sweden
Isabelle Hachette, Interspectral

12.00 – WS och diskussion
Hur och var kan vi skapa värde på och kring globala mässor, arenor samt aktiviteter 2023?

Kort om Business Sweden

Business Sweden ägs gemensamt av svenska staten och det svenska privata näringslivet. De har gett oss ett unikt mandat att hjälpa internationella företag att få tillgång till den svenska marknaden och hjälpa svenska företag att använda landet som en plattform för internationell expansion. Vi arbetar med allt från start-ups och små- och medelstora företag till multinationella bolag – med skräddarsydda tjänster för samtliga av dessa.

Vi har ett holistiskt synsätt och erbjuder både praktisk support, strategisk expertis samt en unik kapacitet att öppna dörrar där de annars skulle vara stängda, både i Sverige och via våra 44 kontor i Europa, Nord- och Sydamerika, Mellanöstern & Afrika och Asien. Vår kombination av expertis, närvaro och exklusiva access till olika nätverk och beslutsfattare inom både offentlig och privat verksamhet i dessa regioner ger oss en överlägsen förmåga att hjälpa våra kunder navigera i regionala affärsstrukturer och hjälpa dem att expandera deras affärsverksamhet.

Kort sagt, vi hjälper företag att förvandla möjligheter till verklighet.

Kort om Catalyst-programmet

Catalyst är ett scale up-program för Sveriges mest innovativa och lovande företag. Kandidater som klarar sig igenom vår urvalsprocess får en kraftfull språngbräda mot internationell tillväxt – inklusive skräddarsytt kommersialiseringsstöd, rådgivning och coachning på en utvald marknad. Är du redo att växa globalt?