Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Mjärdevi Open

  • 29 May, 00:00

Kom och spela golf samtidigt som ni visar upp erat företag genom att delta i årets Mjärdevi Open!

Klockan 13:00 är det kanonstart!

Vid anmälan till Mjärdevi Open så ingår golfspel, en goodiebag, uppvärmning på rangen, kaffe och bulle samt möjlighet för ditt företag att synas på banan!
Spelform: Scramble, 4-mannalag, Slagtävling med hcp, lottade lag

Anmäl dig idag! Sista anmälningsdagen är den 24e maj.

Dagens lunch serveras av P2 Restaurang och Catering mellan kl 11:00-14:00 till en kostnad av 100kr.

ANMÄLAN görs via länken till höger och det vi främst behöver veta är: Golf-Id, klubb, företag och om ni vill vara med på After Golf.

Kostnad: 250kr/person inkl. moms

 

AFTER GOLF

Medan vi väntar på prisutdelning finns möjlighet att köpa en P2-burgare inkl. 1 dryck för endast 195:-. Anmälan till detta görs i samband med anmälan till tävlingen. Passa på att ta en after-work med kollegorna!

 

Spelar du inte golf? Då har du chansen att prova på nästa grej, FOOT-GOLF kl. 15:00-17:00, eller bara komma och prova-på-golf tillsammans med en instruktör. Det kostar ingenting, kom bara ihåg att ta på rätt skor för uppgiften.
Anmälan till detta görs via länken till höger.

 

Vill ditt företag sponsra tävlingen? Är ditt företag med och spelar i tävlingen så har ni möjlighet att vara med och bidra till den glada stämningen ute på banan med olika aktiviteter, beachflaggor, glasstält bara fantasin sätter gränser! Genom att bidra med 4 priser till tävlingen får ni en plats vid hål 1, 9, 10 eller 18 som alla ligger nära klubbhuset och restaurangen.
Vid intresse för sponsring kontakta:
Steven McDaniel
steven.mcdaniel@linkopingsgk.se
073-2041901

 

Lingmerths